Zacusca De Peste Caras
Zacusca De Peste Caras. Se poate face cu orice fel de peste; Care o să dispară cam repede din cămara cu bunătăți de gustoasă ce e! Se pune pe foc o cratita cu apa (aproximativ 4 l). Am gustat din cea facuta de ina si am zis sa fac si eu. Carasul, curatat si spalat, se tine ½ ora presarat cu sare, se spala si se pune in oala sub presiune cu otet, ulei, apa, sare, piper.
Când se răcește, scoate carnea de pește de pe os. Foarte gustoasa, fina si destul de migaloasa ca si preparare.merita cu prisosinta tot efortul. Cand apa se evapora, iar ceapa devine sticolasa, se adauga. Crap, cod, sardine, macrou, salau, somn, pangasius, etc. Fă multă, nu vei regreta!
Ați terminat pregătirile de iarnă? Conteaza si ce peste folosesti la aceasta zacusca. Se fierb fileurile de peste timp 15 minute. Seamana la gust cu o conserva de peste in sos tomat, dar mult mai. Se trec prin maşina de tocat 1 kg ceapă şi 1 kg.
Se trec prin maşina de tocat 1 kg ceapă şi 1 kg.
Astazi am decis sa gatim zacusca de. O puteti face atat cu peste. Ca ingrediente o să folosim: Conteaza si ce peste folosesti la aceasta zacusca. 3 kg ardei kapia rosii.
Se pune pe foc o cratita cu apa (aproximativ 4 l). Pasta de legume cu vinete, ceapa si ardei specific romaneasca, reteta. Peste, morcovi, ceapa, castraveti murati, bulion, masline, ulei, vin, cimbru, dafin, patrunjel, zahar, piper, sare. Astazi am decis sa gatim zacusca de. Zacusca de peste, reteta originala, pescareasca, o zacusca aparte, cu un gust unic.
Am gustat din cea facuta de ina si am zis sa fac si eu. Când se răcește, scoate carnea de pește de pe os. Se trec prin maşina de tocat 1 kg ceapă şi 1 kg. Zacusca aceasta a fost o provocare pentru mine. Zacusca de peste, reteta originala, pescareasca, o zacusca aparte, cu un gust unic.
, se caleste ceapa cu ulei iti prezentam zacusca de peste, o reteta delicioasa, dar si.
Nu este problemă dacă mai rămân oscioare mici. 3 kg ardei kapia rosii. Cand apa se evapora, iar ceapa devine sticolasa, se adauga. 1/2 kg ulei 1 1/2kg ceapa 1 1/2kg morcov 3 kg gogosari (sau capia) copti 300ml bulion 1 1/2 kg peste sare piper. Au fiert îndeajuns de mult încât să se macereze când vei combina ingredientele pentru zacuscă.
Zacusca de peste face parte din grupa conservelor de iarna. Cea mai buna zacusca de peste iese cu macrou, novac sau caras. Care o să dispară cam repede din cămara cu bunătăți de gustoasă ce e! Am gustat din cea facuta de ina si am zis sa fac si eu. Poze cu inimioare miscatoare poze cu suvite blonde pe par brunet pneumonie interstitiala la copii poze indragostiti in pat poza de profil privata facebook poze la multi ani haioase poze cu oua de paste poezie de dragoste pentru iubita mea.
, se caleste ceapa cu ulei iti prezentam zacusca de peste, o reteta delicioasa, dar si. Foarte gustoasa, fina si destul de migaloasa ca si preparare.merita cu prisosinta tot efortul. Zacusca de peste retete : 1 kilogram si jumatate de peste file, 100 ml ulei, 2 linguri. Dacă vă mai gândiți să mai puneți ceva la borcan pentru iarnă, vă sugerăm zacusca de pește, pregătită de nea gheorghiță, din localitatea florica, județul buzău.
Zacusca de peste cu vin din:
3 kg de pește, fără cap și fără coadă, 1,5 kg de ceapă, 500 g de morcov, 2 kg de roșii bine coapte, 2 kg de ardei roșii capia, 50 ml de ulei, 250 ml oțet, 1 lingură de zahăr, sare. 4 kg caras mai mic, 1 kg ceapa, 1 kg gogosari rosii copti, 1 cana otet, 1 cana apa, 1 canita (de cafea) ulei, sare, piper, foi de dafin. Carasul, curatat si spalat, se tine ½ ora presarat cu sare, se spala si se pune in oala sub presiune cu otet, ulei, apa, sare, piper. Care o să dispară cam repede din cămara cu bunătăți de gustoasă ce e! Nu este problemă dacă mai rămân oscioare mici.
Posting Komentar untuk "Zacusca De Peste Caras"